Cautare

14669 de rezultate pentru "stiri accident rutier bucuresti 24 10 2009" (5.39 secunde)
Brasov-Bran-Campulung Muscel-Pitesti-Autostrada A1-Bucuresti. Pentru ca se estimeaza un trafic aglomerat pe ruta Constanta-Medgidia-Cernavoda, se recomanda varianta DN2A Constanta-Harsova-Giurgeni-Slobozia-Urziceni-DN2 Urziceni-Bucuresti.
De ce sunt ilegale pistele de biciclisti din Bucuresti Utilizarea pistelor pentru biciclete, in forma in care sunt acum proiectate, avizate si executate, obliga biciclistii sa incalce legea pe toate pistele din Bucuresti.
• A venit in Bucuresti dupa ce a condus timp de 3 ani divizia de hipermarketuri a Carrefour Spania. ... Expansiune in pasi mai mici Seful Carrefour Romania anunta ofensiva retailerului pe piata supermarketurilor din Capitala, cu planuri pentru 10 unitati noi in 2010.
Cantaretul Madalin Dragan, membru al trupei hip-hop Codu Penal, cunoscut in industrie drept Shobby, a fost implicat, joi, intr-un accident de circulatie produs in Ploiesti, in urma caruia o femeie insarcinata a decedat, iar politistii au stabilit ca artistul avea o alcoolemie de 0,99 la mie.
Mai mult, s-au adaptat la orice facilitate aparuta, de exemplu programul Prima Casa, unul dintre putinele impulsuri pe care statul le-a dat pietei imobiliare in 2009. Cum sa-ti mentii vanzarile pe timp de criza "Tragand linie, 2009 a fost un an mai bun decat ne asteptam.
El a spus ca Romania era, la sfarsitul anului 2008 si inceputul anului 2009, cu o predictibilitate redusa pe pietele internationale si, fara acord cu FMI nu ar fi reusit sa-si finanteze deficitul bugetar cu dobanzi cceptabile.
Stiri absolut ingrijoratoare apar pe prima pagina a presei constantene :
Au fost anuntate nominalizarile celei de-a 10-a editii a Galei Premiilor GOPO. ... Radu Jude), Bucuresti Non-Stop (r.
In data de 23 decembrie 2010, in jurul orelor 10.30, prin sistemul Apel Unic de Urgenta 112 a fost transmis un apel in care se preciza ca un barbat a cazut de la un balcon din Palatul Parlamentului - Camera Deputatilor.
Nora Noapte) Moartea actritei Stela Popescu a fost cauzata de un accident vascular cerebral hemoragic sever, incompatibil cu viata, a precizat vineri, printr-un comunicat, Institutul National de Medicina Legala Mina Minovici.
Doi oameni au murit intr-un accident care a avut loc luni noapte, pe A1 Bucuresti - Pitesti. ... Alte doua persoane implicate in accident au ajuns la spital cu rani grave.
Accident grav in Capitala, in urma cu doar cateva momente. Accident grav in Bucuresti! Traficul autoturismelor si tramvaielor este restrictionat
Politia Romana, prin Institutul de Prevenire si Psihosociologie si Directia Rutiera, in colaborare cu Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei din cadrul Universitatii Bucuresti si Colegiul Psihologilor din Romania, a realizat un sondaj de opinie la nivel national asupra atitudinilor sociale privind riscul in trafic.
Mircea Lucescu a fost externat Antrenorul roman a fost externat astazi de la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti, dupa aproximativ doua saptamani de spitalizare. Mircea Lucescu a fost internat pe 6 ianuarie dupa ce a fost implicat intr-un accident rutier in Capitala.
La data de 10 martie 2011, in jurul orelor 22.00, B. IULIAN de 26 ani, din Bucuresti, a condus un autoturism marca Skoda, pe sos. ... Din accident a rezultat rănirea grava a pietonului care a ramas internat la spital.
La data de 29 martie 2011, ora 18:10, un minor de 16 ani din Bucuresti, se deplasa pe trotuarul din stanga al str. ... Dupa accident, conducatorul auto a parasit locul producerii acestuia fara incuviintarea organelor de politie, ramanand neidentificat.
Vasile de 44 ani, din Bucuresti, a condus un autoturism marca Dacia Logan pe bd. ... Din accident a rezultat ranirea usoara a pietonului care de la spital a fost indrumat la domiciliu.
Un accident rutier grav a avut loc in capitala cu putin timp in urma.
MIHAI de 23 de ani din Bucuresti, a condus un autoturism marca Fiat Brava, pe bd. ... Din accident a rezultat ranirea usoara a conducatorului auto Z.
La data de 17 decembrie 2010, in jurul orei 10:00, G. Gheorghe de 53 de ani din Bucuresti, a condus o autoutilitara marca Dacia 1304, pe bd. ... Din accident a rezultat ranirea grava a conducatorului auto G.
google-analytics.com